Start » Aktuellt i Öregrund » Medlemsförmåner för dig som är medlem i Öregrund-Gräsö företagarförening
Aktuellt i Öregrund »
Om oss »
Medlemsinfo »
Styrelsen »
Välkommen att bli medlem! »
Kontakta oss »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Medlemsförmåner för dig som är medlem i Öregrund-Gräsö företagarföreningTillbaka

Som medlem i Öregrund-Gräsö företagarförening har du några förmånliga erbjudanden/rabatter, som hjälper dig att göra ditt företag mer synligt och samtidigt sätta Öregrund-Gräsö på kartan! Tillsammans blir vi starka!

Lokalt gemensamt presentkort:
Möjlighet att ansluta till det lokala gemensamma presentkortet utan att behöva betala startavgift (för icke medlem är startavgiften 500 kr) Läs om presentkortet på www.oregrundinfo.se och kontakta micaela@foretagisamverkan.se om du vill ansluta eller vill veta mer om hur det funkar. Idag är 122 företag i Östhammars kommun anslutna!

Gemensam annonsering i Östra Uppland/UNT:
Möjlighet att annonsera till rabatterat pris på ortsgemensam sida en gång i månaden i Östra Uppland och UNT. Kontakta Östra Uppland mattias.lejonklou@ostrauppland.se och be om prisuppgifter och utgivningsplan för ortsannonseringen, glöm inte att berätta att du är medlem i företagarföreningen.

Marknadsföring på www.oregrundinfo.se
Möjlighet att synliggöra ditt företag på den lokala sidan www.oregrundinfo.se med företagsnamn, beskrivning, kontaktinformation, bilder, kartlänk, länk till egen webb och sociala kanaler m m till rabatterad avgift 595 kr/år (för icke medlem kostar det 795 kr/år) Som medlem i föreningen får du ditt företagsnamn (endast företagsnamn i text, inga övriga uppgifter) utan kostnad. Kontakta micaela@foretagisamverkan.se för att få mer information!

Tillbaka


Sidan uppdaterad 2019-03-19

« Tillbaka 


Öregrund - Gräsö företagarförening  

Upp

Upp